Wednesday, December 28, 2016

JKP- REPRINT?

ALHAMDULILLAH.... dari 8 buah karya saya yang diterbitkan oleh ALAF 21.. 6 darinya saya sudah mendapat copyright semula.
Jadi saya bercadang mahu menerbitkan semula JAUH KAU PERGI ( yang sehingga kini masih dicari pembaca, walaupun dah berapa kali saya open untuk preorder...Alhamdulilah JKP dah nak masuk 7 tahun tapi pembaca masih tetap mencari)...
Jadi... kalau saya reprint, akan ada perubahan dalam manuskrip... cover baru..isi dalam ada yang perlu dirombak semula... (tambah/kurang)...
konsep porengkertas akan print dengan kertas jenis bulky.. so nak tak nak mmg akan lebih tebal dan bila dah tebal akan jadi lebih mahal... #kief dalam 90k words. n JKP pula dalam 111k words... beza dlm 20k pp.
So nak tak nak mmg akan ada perubah dalam JKP untuk membuatkan dia jadi harga mampu milik untuk semua...
Tapi... persoalan paling penting, korang nak beli tak JKP dengan wajah baharu?
Kalau sambutan ok... kita proceed...

6 comments:

Siti Nurzafirah said...

ulang baca banyak kali dah.. tengah cari Kief.. T_T

dhiya zafira said...

kalau nak kief emel saya di dhiyazafiradz@gmail.com


atau kalau nak... boleh beli di kedai buku pertama kompleks

Norhazwani Nordin said...

Salam akk, nnti kat pbkl17 ni xde jual ke kief?

dhiya zafira said...

wkumsalam Nohazwani

Insyaallah ada

Cicackoz said...

Bile lagi eh ambik pre-order? Teringin nak beli 😔

Cthajar 92 said...

Assalamualaikum..dimana sy blh beli buku JKP ni ya.da lama sy cari,semua tempat out of stock..blh sy order dr Puan terus?

Pre Order DIBUKA SEKARANG - HAQ II

“Polis?” Geleng. “Tentera? Spy?” Geleng. “Criminal? Smuggler?” “Who do you think I am?” Siapa Haq yang sebenarnya? A...